Mai avem locuri (goale) în cimitire? ZECI DE VÂLCENI INFECTAȚI AU MURIT în ultimele șapte zile!


Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vâlcea ne-au transmis, în după-amiaza de 1 noiembrie 2021, noi informații care arată cam cât de tare a lovit pandemia de Coronavirus județul nostru (cel puțin în ultimele patru-cinci săptămâni). Sigur, pentru grataragii iubitori de mititei în muștar și pentru gargaragii care acuză «oculta mondială» de inventarea pe hârtie a Coronavirusului informațiile pe care vi le prezentăm mai jos sunt egale cu zero.
Pentru cei care cred însă în informațiile venite de la epidemiologi (și de la alți specialiști în domeniul medical) trebuie reafirmat că, deși pare că a scăzut în intensitate, valul IV al pandemiei de Coronavirus a lăsat multe drame și în Vâlcea.
Vă prezentăm doar câteva cifre, care arată adevărata dimensiune a dezastrului din domeniul sanitar. În doar șapte zile, au decedat 33 de persoane infectate cu Coronavirus (care erau internate în spitalele din Vâlcea)! La nivelul datei de 1 noiembrie 2021, Vâlcea înregistra un total de 730 de persoane care au decedat, de la începutul pandemiei, din cauza infecțiilor cu Coronavirus.
Oare mai sunt locuri goale în cimitirele din Râmnic? Să sperăm că nu vom afla răspunsul la această întrebare și că pandemia va ajunge, cât de curând, doar un vis urât din care ne vom trezi!