Luni, ședință extraordinară la Primăria Râmnicului


Consilierii locali municipali sunt convocați pentru luni, 17 decembrie, cu începere de la ora 13.00, la, probabil, ultima ședință extraordinară din acest an. Întâlnirea aleșilor locali ai râmnicenilor va avea cinci puncte pe ordinea de zi, după cum urmează:
1.Raport și proiect de hotărâre privind împuternicirea Primarului Municipiului să semneze Acordul de grant prin mecanismul pentru interconectarea Europei (MIE) WiFi4EU ACORDUL nr. INEA/CEF/WiFi4EU/1-2018/006062-008388.
2.Raport și proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului, a Caietului de sarcini și a Contractului de delegare a gestiunii unor activități componente ale serviciului de salubrizare de pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea.
3.Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listei de investiții pentru anul 2018.
4.Raport și proiect de hotărâre privind transmiterea fără plată a unor bunuri materiale către Consiliul Județean Vâlcea.
5.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adițional nr. 1 la Convenția de parteneriat dintre Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea – Direcția Protecție Socială și Asociația „Centrul pentru Familie”, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 317/31.08.2017.