Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 septembrie 2021

Liniște! Poliția… nu doarme!


Ilie Nicolăescu locuiește în cartierul Petrișor de multă vreme. Acum este tare nemulțumit de reacția autorităților la sesizările sale legate de liniștea și ordinea publică. De când în fața blocului P1 au fost instalate două băncuțe, omul numai are liniște. De dimineața și până noaptea târziu, acolo se strâng tineri gălăgioși care tulbură liniștea şi confortul tuturor locatarilor dimprejur.

„Sunt găști de tineri care probabil nu muncesc, duc o viață parazitară și deranjează și pe cei din jurul lor. Deși am făcut sesizări în scris poliției și fac apel telefonic de fiecare dată, aceasta nu face nimic; mi se promite doar că se rezolvă cazul”, se arată în petiția făcută de domnul Nicolăescu către ziarul nostru.

Acesta face un apel, dublat acum și de noi, ca Poliția și Jandarmeria să-și facă datoria. Adică să meargă să verifice atunci când sunt solicitați, să ia măsurile care se impun, să țină legătura cu Primăria, ca dacă aceste lucruri se repetă, să renunțe până la urmă la amplasarea băncuțelor în apropierea locuințelor locatarilor. O soluţie trebuie găsită. Primele trei le-am oferit deja noi.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized