Du-te la...

Final Four Cupa României 2019

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 aprilie 2019

La Prefectura Vâlcea se întrunește Ședința de lucru a Centrului Local de Combatere a Bolilor


• împiedicarea apariției formelor de pesta porcină africană și pesta micilor rumegătoare în județul nostru, prioritatea de gradul zero a întâlnirii
Chiar dacă astăzi ne aflăm într-o zi de marți și într-o dată de 13, reprezentanții Prefecturii Vâlcea nu s-au dovedit superstițioși în ceea ce privește organizarea unei ședințe cu capul de afiș ținut de modalitățile de combatere a pestei porcine africane. Astfel, chiar dacă temutul virus care face ravagii prin mai bine de jumătate de țară nu a ajuns și în județul nostru, de la ora 09.30, la sediul Instituției Prefectului – Județul Vâlcea, va avea loc ședința de lucru a Centrului Local de Combatere a Bolilor (CLCB).
În cadrul ședinței ce va fi condusă de către prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, vor fi prezentate informări de către reprezentanții instituțiilor cu atribuțiuni în domeniu. Aceste informări vor conține referiri privitoare la stadiul de realizare a măsurilor stabilite în scopul prevenirii și combaterii pestei porcine africane la nivelul județului Vâlcea, precum și gradul de realizare al cotei de recoltare a mistreților din totalul de 1.026, aprobată prin Ordinul Ministrului Apelor și Pădurilor nr. 827/2018.
Totodată, în cadrul întâlnirii din această dimineață va fi discutat și gradul de îndeplinire a măsurilor stabilite prin planul suplimentar, întocmit pentru prevenirea apariției virusului pestei micilor rumegătoare în România.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: