La împlinirea unei jumătăţi de secol de căsnicie, 56 de cupluri de râmniceni au fost aniversate la primărie


În contextul sărbătorilor de iarnă, Primăria Râmnicu Vâlcea a organizat, pe parcursul a două zile (21 şi 22 decembrie), o ultimă festivitate „Nunta de Aur” pe acest an. În cadrul acesteia, 56 de cupluri de râmniceni au fost aniversate cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie. Sărbătoriţii au primit de la primarul Mircia Gutău, care a fost însoţit de viceprimarul Andrei Gheorghiu şi de administratorul public Eusebiu Veţeleanu, o Diplomă de Fidelitate, flori, dar şi câte un premiu în tichete sociale în valoare de 600 de lei.
De la debutul acestei iniţiative, în anul 1999, şi până în prezent, aproximativ 2.500 de cupluri de râmniceni au fost aniversate de către primăria municipiului cu ocazia unei jumătăţi de veac de căsnicie, acestea fiind ultimele ceremonii de acest fel organizate în cursul anului 2021.

Alți șapte nonagenari vor intra în Clubul Longevivilor

De asemenea, pe 27 decembrie 2021, se va derula un alt eveniment cu o mare încărcătură emoţională: intrarea oficială în Clubul Longevivilor a șapte nonagenari din Râmnic. Ei vor fi sărbătoriţi la domiciliile lor, unde vor primi o diplomă, precum şi o indemnizaţie sub formă de tichete sociale cu valori cuprinse între 600 şi 800 de lei, în funcţie de vârsta împlinită.