La Govora, Refresh major pentru site-ul primăriei în 10 limbi internaţionale


• noua pagină oferă servicii gratuite de promovare turistică agenţilor din localitate şi apropiere
Pe final de vară, administraţia liberală a decis să-şi împrospăteze imaginea în spaţiul virtual printr-o pagină nou-nouţă. Inaugurată recentă, pagina oficială de Internet a primăriei oferă informaţii în mai multe limbi pe lângă română: arabă, chineză, cehă, olandeză, engleză, franceză, germană, italiană, rusă şi spaniolă.
În plus, primăria, prin compartimentul IT, proiecte şi programe care găzduieşte Punctul de Informare Turistică, doreşte să vină în sprijinul agenţilor economici din domeniul turismului, proprietari de vile, pensiuni turistice şi hoteluri din Băile Govora şi zona adiacentă. În acest sens, toţi cei interesaţi de promovarea GRATUITĂ pe site-ul primăriei a ofertelor şi produselor turistice proprii sunt rugaţi să contacteze Punctul de Informare Turistică din cadrul compartimentului IT, proiecte şi programe din Primăria Oraşului Băile Govora.
„Ne propunem astfel să realizăm o bază de date cu toate structurile de primire turistică (hoteluri, vile, pensiuni turistice) precum şi cu cele de alimentaţie publică (restaurante, alte posibilităţi de servire a mesei). Odată creată această bază de date, ea va fi făcută publică prin intermediul acestui site, oferind celor interesaţi posibilitatea de a alege o pensiune sau un hotel din Băile Govora”, îşi dezvăluie intenţiile din acest demers primarul Mihai Mateescu.

Govorenii, invitaţi la sărbătoarea „fraţilor” cehi

În perioada 15-17 septembrie 2017, o delegaţie a primăriei oraşului Băile Govora va participa la manifestările prilejuite de împlinirea a 750 de ani de atestare documentară a oraşului Jesenik din Cehia. Cu ocazia acestei aniversări importante, orașul Jesenik va organiza o serie de evenimente culturale și sportive interesante precum si un festival medieval. De asemenea, la Centrul de conferințe de la Hotelul „Priessnitz” vor fi acordate distincţii unor personalități importante din Jesenik.