LA DĂEȘTI, jandarmii au întrerupt planurile de „relaxare” a doi tineri


Sâmbătă dimineața, în jurul orei 10.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu pentru verificarea unor aspecte de braconaj piscicol a observat doi tineri care stăteau lângă un autoturism cu ușile deschise, parcat într-un loc mai ferit de pe marginea barajului Dăești.
În momentul în care jandarmii s-au apropiat, tinerii le-au spus acestora că au venit pentru a se relaxa. Totuși, mirosul înțepător specific substanțelor interzise, precum și comportamentul suspect al unuia dintre cei doi, i-a dat de gol.
„Tânărul incoerent, în vârstă de 29 ani, a mărturisit că a fumat o țigară tip joint. La controlul corporal și asupra mașinii a fost găsit un pliculeț cu substanțe vegetale de culoare verde olive și o țigară consumată pe jumătate. Pe lângă întocmirea documentelor specifice în vederea continuării cercetărilor de către IPJ Vâlcea, tânărul a fost sancționat și cu o amendă în valoare de 500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție”, au informat jandarmii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
• Material realizat cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea

Posting....