La 14 ani, A dat o țeapă ca-n filme


Duminică, prin intermediul unui comunicat de presă, polițiștii Secției 4 Rurală Prundeni au anunțat începerea urmăririi penale față de un minor cu vârsta de 14 ani. Adolescentul urmează să fie cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Din câte se pare, copilul ar fi sustras bani şi bijuterii cu valoarea totală de peste 18.000 de lei.
„Din investigaţii rezultă faptul că, în perioada 23-28 martie, minorul de 14 ani, domiciliat în Olanu, ar fi pătruns într-o locuinţă din comună. De acolo, el ar fi sustras bijuterii şi 100 de euro, în valoare de peste 18.000 de lei”, se arată în comunicatul de presă la care am făcut referire.

Bijuteriile au fost deja amanetate!

Oamenii legii mai anunță că, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, s-a probat activitatea infracţională a minorului. Astfel s-a stabilit că acesta vânduse bijuteriile furate la un amanet din cartierul râmnicean Ostroveni, pe numele unui bărbat domiciliat în comuna Drăgoeşti. Suma de bani obținută s-a ridicat la valoarea de 6.500 de lei.
„În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, pentru probarea întregii activităţi infracţionale”, se precizează la finalul comunicatului de presă.