Jandarmii au devenit o prezență constantă pe străzile din Râmnic


Jandarmii vâlceni au continuat acțiunile specifice în zonele de responsabilitate pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, care pot pune în pericol siguranța cetățenilor. Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, efectivele Detașamentului Mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, au desfășurat acțiuni de patrulare urbană pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. În cadrul acestor acțiuni au fost legitimate 73 de persoane, s-a aplicat un avertiment verbal, dar și un număr de 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.900 lei, în temeiul Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
De asemenea, a fost verificat și un camion staționat încărcat cu material lemnos în cantitate de 6,47 mc specia fag. S-a constatat că șoferul deținea toate documentele legale pentru transportarea lemnului.
„Nu uitați, în cazul în care sunteți victime ale unor fapte antisociale sau martori la producerea unor astfel de fapte, să vă adresați direct jandarmilor aflați în dispozitive sau să apelați telefonic numărul unic de urgență 112!”, au transmis jandarmii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
• Material realizat cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea