În atenția contribuabililor vâlceni: clarificări pentru completarea, depunerea şi transmiterea Declaraţiei unice


Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea informează contribuabilii interesaţi că organizează, în data de 29.01.2020, cu începere de la ora 15.00, la sediul instituţiei din Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru, nr. 17 (Sala mare), o întâlnire de lucru având pe ordinea de zi „Completarea, depunerea şi transmiterea Declaraţiei unice”.
În cadrul întâlnirii vor fi abordate şi aspecte referitoare la:
• categoriile de persoane care au obligaţia de a depune Declaraţia unică;
• modalitatea de depunere electronică a declaraţiei;
• avantajele utilizării serviciilor electronice (Serviciul de depunere on-line, Spaţiul Privat Virtual etc.);
• modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice.
Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând link-ul: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.
Informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P. Vâlcea se pot obţine prin intermediul CallCenter-ului A.N.A.F. apelând numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la adresa de internet: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.
• Biroul comunicare şi servicii interne al AJFP Vâlcea