Învățătorul Ionel Hududoi, sărbătorit la Prundeni


• primarul Ion Horăscu și cadrele didactice au fost alături de experimentatul dascăl la acest moment emoționant

După mai bine de 40 de ani de activitate la catedră, majoritatea la școala gimnazială Prundeni, învățătorul Ionel Hududoi a strigat pentru ultima dată catalogul. Colegii din școală ai dascălului și salariații primăriei Prundeni au marcat evenimentul printr-o întâlnire solemnă – unde altfel – la restaurantul Batca, muzică – formația „Rubin” din Drăgășani – amintiri. A fost de față fiul său, Cătălin Hududoi, și nora sa, Carmen, ambii veniți de la muncă, din străinătate. Au luat cuvântul și au depănat amintiri Elena Toader – Stănescu, director al Școlii Gimnaziale Prundeni, Ninel Popescu, fost profesor de Limba Română, ambii acum pensionari, învățătorul Gheorghe Popa, precum și Ion Magadan, secretarul comunei Prundeni.
În semn de prețuire, sărbătoritul a primit din partea autorităților, prin edilul Ion Horăscu, o interesantă plachetă. Tot din partea acestora, dar și a școlii Gimnaziale Prundeni, fostul cadru didactic a primit brevetul și placheta „HONORIS CAUSA”, înmânate de către directoarea școlii, Elena Toader Stănescu. La festivități a fost prezentă și soția sa, Oara Hududoi, fosta educatoare a aceleiași școli, deja pensionară de doi ani.
Totul a fost ca o adevărată sărbătoare „în familie”, încheiată cu tăiatul unui semnificativ tort, mesajul manifestării fiind „Îți mulțumim, domnule învățător!”. Aceste puternice sentimente le-au încercat și copiii ultimei sale generații, cei din clasa a IV-a, care i le-au transmis cu ocazia sărbătoririi încheierii anului școlar 2014/2015.

Posting....