Încă o jucătoare de top a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea


Campioana SCM Râmnicu Vâlcea a oficializat două transferuri în acest debut de săptămână. După confirmarea faptului că Evghenija Minevskaja (componentă a naționalei Germaniei care evoluează pe postul de inter stânga; în vârstă de 28 de ani) va evolua, din vară, pentru echipa de la poalele Capelei, reprezentanții de la SCM Râmnicu Vâlcea au prezentat, la puțin timp, un nou transfer. Este vorba despre norvegianca Maren Nyland Aardahl, care va îmbrăca tricoul echipei noastre în sezonul 2020/2021.
Jucătoare este născută pe 2 martie 1994, la Trondheim. Evoluează pe postul de pivot și are 1,83 metri înălțime. Este absolventă a facultății de Științe Economice. Sportiva în vârstă de 26 de ani a mai jucat pentru echipele Byasen Handball (Norvegia) și SG BBM Bietigheim (Germania). În actualul sezon al Ligii Campionilor de handbal feminin a înscris 20 de goluri pentru campioana Germaniei.

Ce a declarat jucătoarea după ce a semnat cu Vâlcea?

Maren Aardahl a fost încântată că va juca pentru echipa vâlceană și a declarat următoarele: „Sunt nerăbdătoare să mă alătur în această vară echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Cred că am luat cea mai potrivită decizie. Vâlcea este următorul pas în cariera mea! Sper din tot sufletul să fie bine pentru toată lumea. Am văzut că strategia antrenorului Florentin Pera este bazată pe o apărare solidă, puternică în zona centrală. Cred că pot să mă încadrez la acest proiect”.
Sursă foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea