Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 martie 2021

În Vâlcea: S-A SEMNAT ACORDUL prin care traseismul politic va fi scos în afara legii!


Miercuri, 11 noiembrie 2020, președintele Constantin Rădulescu și candidații Filialei Vâlcea a Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare au semnat un document foarte important. Este vorba despre acordul prin care stoparea traseismului politic să ajungă în Parlament, sub forma unui proiect de lege. Prin inițierea acestui proiect de lege, PSD Vâlcea a anunțat că dorește să stopeze ipocrizia și trădarea politicienilor investiți în funcții prin încrederea românilor.
„Trăim o perioadă în care guvernarea trădează tot mai mult interesele cetățenilor, schimbându-și deciziile de la o zi la alta, o perioadă în care câștigul politic imediat stă deasupra vieților oamenilor. Cetățenii nu mai trebuie înșelați, votul lor trebuie respectat! Acum, în campaniile electorale, înțelegem cu toţii că oamenii dau girul unor proiecte, unor echipe animate de aceleași idei. Nu are nimeni dreptul să ducă votul cetățeanului în altă parte! O țară fără hoție este o ţară în care votul cetățeanului nu se poate tranzacționa. În viitorul Parlament, vom iniția un proiect de lege care să combată migrația politică a parlamentarilor!”, se arată în documentul inițiat de președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al PSD Vâlcea

Etichete: , , , ,

3 Răspunsuri “În Vâlcea: S-A SEMNAT ACORDUL prin care traseismul politic va fi scos în afara legii!”

 1. Lina Ceausu
  13 noiembrie 2020 din 18:15

  Ce sa facem domne!?….ALDE este in Crisana risivari subofiteri bine platiti, la Dunare ilegal..muncim asta este in ultimul acest moment, s-a anuntat vechiul sistem prin posta pensii si veteranii de razboi cu loessul feruvriprifer,si anume scoaterea medicamentelor diabetici, numai drepturile….deci legistul..avorturi.Copii nebuni, zigoti, acestia-s SAPATORISTI, in presacet comert interior in viitoare indemnizatii minime, la moarte cu ei, la unguri la garda de fier.Stampila.Un salariat nu este considerat cotizabil, in plata bancii particulare este neuropshic, sa mentina linia de sus in ordinea randului.Ce-am visat noaptea de la CLOPOTARUL parohiei?…ca dumneavoastra…restul pecate, pecate, pecate, urate pecate, boieresti, nu face norma cu repartitie moartea ca la adulteri.Vechimea retroactiva.Sant de acord ma pis pe acesti zigoti viitori ai Romaniei..ma declar…PARANOICI…plata cu moartea.Cu legitimatii lista wi-fi balotaj, otpatari gestionari unici cu 7 ani hoti.Ca URSII…!..

 2. Lina Ceausu
  13 noiembrie 2020 din 18:18

  Auzi paraplegici, biplegici, si ei acolo, cu semnatura…la legist..fara excipienti germani…la moarte cu ei…toti santem confusionali dragi cuconite la partidul comunist..ma declar1sant taranista, dusman al comunistilor..sa vedeti ce taine au greco-catolicii cu hotii acestia sanatosi la PROCURATURA dupa starea civila, la forfetare, in cadastru neuropshici, iar BODNARAS, in satul muncitoresc Agnita sustragerea de la taxele statului si fondul agricol per meserii.Picturi pe panza cu sange ca doctorul Ducan Piere diabetici.

 3. Lina Ceausu
  13 noiembrie 2020 din 18:23

  Ce sa-i faci in ALDE ?medicamente esalonari grafice romanesti, de unde marfuri scumpe straine malluri daca va luati de geniile diabetici piramidali cu dizidentii din Norvegia..sant paranoici la moarte cu ei am patit-o loturi la sfantul Benedict contract la Coza Nostra de Romania ce sa hie?…legislatura zilieri varensis.Falfaie a sange pe viitor…profetii sumbre…

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate