În Brezoi, AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE la noua sală de sport


Zilele trecute, la nivelul orașului Brezoi, a demarat etapa de execuție a proiectului intitulat „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale și reabilitare spaţiu urban”, Cod SMIS 126304, POR Axa Prioritară Sprijinirea regenerării oraşelor mici şi mijlocii.
„Proiectul contribuie la îmbunătățirea calității actului educațional și a facilităților de învățare și timp liber pentru elevi. Brezoienii și copiii noștri, mulți buni și foarte buni, merită să dispună de instrumentele necesare pentru a-și îndeplini potențialul, iar acestea nu constau doar în cunoștințele transferate de cadrele didactice, ci și în baza materială și dotările acesteia”, au precizat reprezentanții Primăriei Brezoi pe marginea acestui subiect.
În context, mai este de amintit faptul că Proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale şi reabilitare spaţiu urban”, prin Obiectivul 1, vizează realizarea unui nou edificiu cu destinație educațională, respectiv sală de sport şi laboratoare didactice. Termenul de finalizare este noiembrie 2023.

Posting....