Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 iulie 2020

Horezu și Moreni, egale în Treapt


Etapa a XIX-a din Seria C a Ligii a III-a de fotbal nu a fost chiar de bun augur pentru Flacăra Horezu. Singura reprezentantă a județului nostru nu a reușit să profite de faptul că abia revenise pe locul secund în clasament și s-a încurcat pe teren propriu în fața unei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării, Flacăra Moreni. Vâlcenii porneau favoriți pentru obținerea unei victorii în «duelul Flăcărilor», însă unele imprudențe în joc i-au costat pe vâlceni ratarea unei prețioase victorii.
Ambele goluri ale întâlnirii încheiate cu scorul 1-1 s-au marcat pe parcursul reprizei secunde. Horezenii au deschis scorul după zece minute trecute din actul secund, iar când meciul părea că se îndreaptă spre o victorie meritată a lor, oaspeții de la Moreni au primit o lovitură de la unsprezece metri. Experimentatul Matache a apărat penalty-ul dâmbovițenilor în primă fază, însă mingea revenită la jucătorul de la Moreni care a executat lovitura de la unsprezece metri a fost trimisă, în cele din urmă, în poarta horezenilor. În pofida șanselor pe care elevii antrenorului-jucător Adi Popa și le-au creat în ultimele 20 de minute ale întâlnirii, atunci când au forțat o victorie la limită, mingea s-a «încăpățânat» să mai intre în poarta celor de la Moreni. Partida s-a terminat așadar cu scor egal, un rezultat care nu ajută Flacăra în lupta pentru clasarea pe podiumul Seriei C.

Și liderul Turris s-a încurcat în etapa a XIX-a

Formația care pare să își fi croit prima șansă pentru obținerea promovării în cel de-al doilea eșalon valoric al țării, Turris Oltul Turnu Măgurele, a avut, la rândul ei, parte de un meci cu ghinion. Deși putea să câștige, gruparea teleormăneană a remizat cu ACS Municipal Brașov, scor 0-0. De semieșecurile celor de la Flacăra Horezu și Turris Turnu Măgurele a profitat FC Universitatea Craiova. Echipa din Bănie a câștigat pe terenul celor de la Voluntari II (scor 4-0) și a urcat pe locul secund în clasament, depășind Flacăra la golaveraj.
După runda a XIX-a, situația în partea superioară a clasamentului Seriei C din Liga a III-a este următoarea: Turris Turnu Măgurele – 44p, FC Universitatea Craiova – 38p, Flacăra Horezu – 38p, Astra Giurgiu II – 35p, CSM Alexandria – 32p, ACS Municipal Brașov – 32p, ACSO Filiași – 32p.

Urmează meciul contra argeșenilor de la Bradu

Etapa următoare, cea cu numărul douăzeci, Flacăra Horezu întâlnește o altă echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării, Atletic Bradu. Înaintea acestei runde, argeșenii de la Bradu se află pe penultimul loc în clasament, cu numai 14 puncte acumulate.

Rezultatele etapei a XIX-a

Vineri, 22 martie
ACSO Filiași – Sporting Roșiori 3-2
FC Voluntari II – FC U. Craiova 0-4
Astra Giurgiu II – Viitorul Domnești 4-0
CSM Alexandria – Atletic Bradu 2-1
CS U. Craiova II – FC Pucioasa 2-0
Sâmbătă, 23 martie
Unirea Bascov – AFC Hermannstadt II 6-0
Flacăra Horezu – Flacăra Moreni 1-1
Turris Turnu Măgurele – ACS Municipal Brașov 0-0

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Fotbal