Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 august 2019

HCM, victorie clară în fața Sloboziei


Advertisements

• cu trei meciuri rămase de disputat până la finalul sezonului, echipa râmniceană se menține pe locul patru în Liga Florilor
Duminică, HC Municipal Râmnicu Vâlcea a susținut un nou meci în Liga Florilor de handbal feminin, al doilea într-un interval de nici trei zile. După eșecul onorabil în fața bucureștencelor de la CSM, când vâlcencele au pierdut meciul în ultima secundă, scor final 26-27, sportivele pregătite de antrenorii Gheorghe Sbora, Mia Rădoi și Ildiko Kerekeș Barbu s-au revanșat în fața propriilor suporteri cu o victorie contra grupării ialomițene HCM Slobozia. Oaspetele nu au rezistat ritmului alert impus de râmnicence decât în primele șapte-opt minute ale întâlnirii, după care echipa noastră s-a instalat confortabil la conducerea „ostilităților”. La pauza întâlnirii, tabela de marcaj indica o diferență de șase goluri, scor 15-9 în favoarea formației sprijinită financiar de Primăria Râmnicului.
Repriza secundă a partidei de duminică a fost mai echilibrată prin prisma faptului că vâlcencele nu au mai forțat, mulțumindu-se să păstreze diferența consistentă de scor obținută pe parcursul primei reprize. Iryna Glibko a fost din nou cea mai bună marcatoare din tabăra noastră, golurile ei securizând victoria la o diferență de șase goluri, scor final 25-19. În urma acestei victorii, HC Municipal acumulează 43 de puncte și se menține pe poziția a patra în clasamentul Ligii Florilor.
Sâmbăta viitoare, în antepenultima etapă a acestui sezon, HC Municipal va avea de susținut un meci destul de dificil, în deplasare, pe terenul formației CSM Roman. Partida se anunță grea pentru râmnicence și prin prisma faptului că moldovencele doresc în mod cert să își ia revanșa după ce vâlcencele le-au învins în semifinalele Final Four-ului Cupei României și le-au răpit șansa de a evolua în viitorul sezon al cupelor europene.

Alte articole de la Handbal