GIGI BECALI a rămas fără permis în timp ce venea la înmormântarea unui preot din Vâlcea


Luni, 3 mai 2021, patronul echipei de fotbal FCSB a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, fiind și amendat cu o sumă care depășește valoarea salariului minim net din România!
„Pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic un conducător auto care circula cu viteza de 106 km/h, în localitate, îndreptându-se spre Vâlcea. Conducătorul auto, omul de afaceri Gigi Becali, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002-rep., privind circulația pe drumurile publice. Permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, au transmis polițiștii argeșeni prin intermediul unui comunicat de presă.
Omul de afaceri din Pipera se îndrepta spre județul nostru pentru a participa la înmormântarea părintelui Daniel de la Mănăstirea Frăsinei, care a trecut la cele veșnice chiar în noaptea de Înviere. Și tocmai pentru că se afla în întârziere și risca să nu prindă slujba de la început, George Becali a apăsat mai tare pedala de accelerație, căzând în «plasa» polițiștilor rutieri din județul Argeș. Data viitoare îi recomandăm să vină la Vâlcea cu elicopterul!