FOTO: Pompierii vâlceni, PRINTRE CEI MAI BUNI DIN ȚARĂ la atletism și cros


Recent, câțiva pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au participat la faza finală pe IGSU la „Campionatul de atletism și cros – ediția 2022”. Competiția a fost organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România, în perioada 16-18 mai 2022, în Poiana Brașov (județul Brașov). La acest concurs au participat, pe mai multe categorii de vârstă, pompieri din majoritatea inspectoratelor pentru situații de urgență din țară.
Ocupanții primelor locuri, pe categorii de vârstă, au fost:
• lt. col. Marius Urluială la categoria de vârstă 35-45 de ani: locul III la săritura în lungime cu elan;
• plt. adj. Tiberiu Ninciuleanu la categoria de vârstă +45 de ani: locul I la săritura în lungime cu elan; locul I la proba alergare de viteză pe 100 metri; locul II la proba de aruncare a greutății;
• plt. maj. Andrei-Gabriel Oprea, la categoria de vârstă – 35 de ani: locul I la săritura în lungime cu elan.
„Cadrele militare mai sus menționate vor face parte din lotul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență la «Campionatul de atletism și cros», faza pe minister, care se va desfășura în luna iunie, în municipiul Târgu Jiu”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea pe marginea acestui subiect.
• Material realizat cu sprijinul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vâlcea