ATLETA DANA GOVOREANU revine la startul Maratonului Olteniei!


Dana Govoreanu nu are nici 20 de ani și este componentă a echipei naționale de atletism a României. Este din Râmnicu Vâlcea și a început atletismul dintr-o joacă, concurând la Maratonul Olteniei 2018. De atunci, a rămas fidelă evenimentului și a fost prezentă la toate edițiile.
Accidentată si operată la ligamentele genunchiului, ea nu a putut alerga anul trecut, dar a ținut să fie prezentă la festivitatea de premiere.
Dar, în acest an, chiar dacă vine după un sezon lung si dificil, Dana va alerga la startul cursei de duminică la Maratonul Olteniei, dorind să dea un exemplu mai ales celor care astfel pot contribui la cele trei cauze sociale care sprijină comunitatea locală.
„Nu o să uit niciodată că, aici, la Maratonul Olteniei mi-am început cariera, că organizatorii mi-au fost mereu alături, mai ales în momentele grele, când m-au sprijinit cu operația la genunchi. În acest an voi alerga, încercând să contribui și eu prin efortul meu la sprijinirea cauzelor sociale care aduc mult bine comunității vâlcene”, a spus Dana Govoreanu.
Organizatorii, grupul CEZ România, vor dubla toate sumele adunate din taxele de înscriere și le vor dona către Maternitatea Spitalului de Urgență Vâlcea, Fondul Științescu – Fundația Comunitară Vâlcea și Asociația AVA Vâlcea.