FOTO: Campioanele au revenit la antrenamente


Astăzi, 30 iunie, cele mai multe dintre jucătoarele pe care SCM Râmnicu Vâlcea se baza în sezonul competițional 2020/2021 au desfășurat primul antrenament de după declanșarea epidemiei de Coronavirus.
„O parte din sportivele clubului nostru au participat astăzi la primul antrenament oficial din cadrul noului sezon competițional. De ce doar o parte? Fiindcă și sportivele trebuie să se supună rigorilor statului, anume celor 14 zile de carantină, conform izolării obligatorii impuse de statul român la intrarea pe teritoriul propriu. Cristina Florica, Diana Ciucă, Elghaoui Asma, Marta Batinovic (foto alăturat), Glibko Irina, Minevskaja Ewgenija si Maren Aardahl au sustinut ieri (29 iunie) proba medicală la Medicina sportivă, dar și analizele de sânge, cât și testul RT-PCR (Covid).
În cursul zilei de astăzi au fost programate pentru aceleași teste Daniela Marin, Stamin Roberta, Sara Rus, Ann Grete Norgaard, Zeljka Nikolic, Liscevic Kristina și Trifunovic Jelena.
Mireya Gonzalez, Marta Lopez si Alicia Fernandez vor rămâne în izolare până duminică inclusiv (5 iulie), urmând ca luni (6 iulie) să fie testate la medicina sportivă, dar și pentru RT-PCR”, se arată într-un comunicat al clubului râmnicean postat pe pagina proprie de socializare.
Reamintim că miercuri, 1 iulie, echipa noastră își va afla adversarele din viitoarea ediție a grupelor Ligii Campionilor.