FLORENTIN PERA nu va sta pe banca SCM la următoarele meciuri!


De parcă nu erau de ajuns cele aproape 20 de cazuri de Coronavirus care au fost confirmate până acum la Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea (jucătoare + personal din staff-ul tehnic), iată că virusul nu se lasă deloc dus din interiorul echipei noastre. Cel mai recent caz de infectare (confirmat în urma unui test) este cel al antrenorului principal Florentin Pera.
„În urma turneului Ligii Florilor MOL disputat la Sfântu Gheorghe, tehnicianul echipei noastre, Florentin Pera, a fost depistat pozitiv la testul RT-PCR. Florentin, îți dorim multă sănătate, recuperare eficientă și rapidă!”, au transmis reprezentanții de la SCM prin intermediul unui mesaj postat, joi seara, pe pagina de Facebook a clubului.
Asta înseamnă că Florentin Pera nu va putea să își ajute jucătoarele cu sfaturi de pe banca tehnică la următoarele două meciuri pe care SCM le are de susținut chiar săptămâna viitoare: la București cu Gloria Bistrița (etapa a șasea din Liga Florilor) și la Podgorica cu Buducnost (etapa a opta din grupa B a Ligii Campionilor).