FEMEIA CĂLCATĂ DE TREN avea 43 de ani


Vineri, 18 martie 2022, la ora 13.58, polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea au primit un apel 112 prin care un mecanic de locomotivă sesiza faptul că a accidentat mortal o persoană. Incidentul s-a petrecut în dreptul localității Stolniceni, vizavi de Fabrica de marmeladă, trenul implicat fiind cel cu numărul 1521. Angajații din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au intervenit cu un echipaj AMOP și unul SMURD, cu trei subofițeri. Din partea Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea, la Stolniceni a ajuns o ambulanță cu medic.
Ajunși la fața locului, angajații ISU au găsit o femeie lovită de tren, pentru care nu s-a mai putut face ceva, medicul de pe ambulanță constatând că aceasta avea leziuni incompatibile cu viața și declarând decesul.
„Femeia accidentată avea 43 de ani și era domiciliată în Râmnicu Vâlcea. Ea se afla pe șinele de tren, între stațiile CFR Râureni și CFR Govora, când a fost accidentată mortal de către un tren. În cauză, se efectuează cercetări de către polițiștii Biroului Transporturi Feroviare, în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Condoleanțe familiei îndoliate!
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea și IPJ Vâlcea