Evenimente la Bibliotecă


Mâine, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul”, se vor desfăşura numeroase activităţi, pe care vi le prezentăm în rândurile de mai jos.
 

Învaţă prin dictare

În Sala Universitarilor, între orele 8.00-12.00, se va desfăşura o nouă sesiune de dictare în cadrul Proiectului „Învăţare prin dictare”, întâlnire organizată de Biroul „Indexare – Referinţe electronice” al Biblio­tecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea.

Educaţie financiară pentru tineri

Începând cu ora 10.00, în Sala de Con­ferinţe, va avea loc manifestarea „Cum să fii independent – educaţie financiară”, ce se derulează în cadrul Proiectului „Ado­lescent School”. Trainerii întâlnirii sunt Elena Cioienaru, Dana Dobre şi Alina Ma­tica, iar organizator Centrul de Informare Comunitară din cadrul Bibliotecii.

„Prietenul meu necuvântător”

Ora 10.00, în Sala de Lectură, are loc întâlnirea „Prietenul meu necuvântător”, activitate în cadrul proiectului „Minunata lume a cărţilor”. Participă clasa a IV-a , înv. Daiana Nica, de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 4. Activitatea este organizată de Sala de lectură şi Secţia Împrumut Carte pentru Adulţi din cadrul Bibliotecii.

„Primăvara în creaţii literare”

Sala de Lectură, începând cu ora 11.00, va fi gazda evenimentul „Primăvara în creaţii literare”, activitate în cadrul proiectului „Minunata lume a cărţilor”. Participă clasa a III-a, înv. Codruţa Vasile, de la  Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 4. Eveniment organizat de Sala de lectură şi Secţia Împrumut Carte pentru Adulţi.

Se bun bazele unui centru local de examinare în vederea certificării DELF

De la 13.30, în Sala de Conferinţe, va avea loc o videoproiecţie documentară şi prezentarea certificatelor DELF (posibilita­tea deschiderii unui centru local de exa­minare în vederea certificării DELF): întâl­nire cu profesorii de limba franceză. Eveniment organizat de Universitatea de Vest – Institutul Francez din Timişoara, De­le­gaţia pentru România şi Republica Moldova a Uniunii Francofone a Belgienilor din Străinătate şi Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul Vâlcea.

Atelier pentru copii

La Biroul Patrimoniu, începând cu ora 15.00, se va desfăşura atelierul „Quilling pe înţelesul copiilor”. Trainerul atelierului este Carmen Spiegel, iar organizatorul Biblio­teca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea.