Emoții pentru Bobonete and Co.


• show-ul de stand-up comedy al băieților din serialul „Las Fierbinți”, programat pentru miercuri seara, la un pas de a fi anulat

După reprezentații în Făgăraș, Brașov, Tulcea și Târgu Jiu, turneul de stand-up comedy „La vremuri noi, glume noi” al lui Mihai Bobonete, Costi Diță, Adrian Văncică și Mihai Rait ajunge astă seară și în orașul nostru. Cele două spectacole, care sunt programate de la orele 19.00, respectiv 21.30 și pentru care s-au vândut peste o mie de bilete au fost la un pas de a fi anulate.
Ați ghicit, de către ISU care, după tragedia din „Colectiv”, a trecut la închiderea tuturor sălilor unde se desfășoară evenimente cu sute de oameni și unde se descoperă abateri. Un exemplu de sală de spectacole a sindicatelor ferecată s-a înregistrat chiar la Sibiu. Săptămâna trecută, echipele de la pompieri au stat în controale două zile și au puricat scaun cu scaun și extinctor cu extinctor la Casa de Cultură a Sindicatelor punând astfel sub mari dubii desfășurarea celor două spectacole. Emoțiile s-au risipit însă după mici probleme, iar fanii serialului pot răsufla ușurați: show-ul se ține miercuri de la 19.00 și 21.30.