După ce a semnat cu CSM Râmnicu Vâlcea, Octavian Vasile a mărturisit: „Se face o echipă frumoasă în Zăvoi. Mi-au lipsit mult suporterii de aici”


Oficialii de la CS Municipal s-au „mișcat” bine pe piața transferurilor în această pauză competițională și au reușit să își asigure serviciile unuia dintre cei mai talentați jucători vâlceni ai momentului. Este vorba despre tânărul dar extrem de talentatul Octavian Vasile. Jucătorul de 24 de ani, născut în Băile Olănești și alintat de prieteni „Bebe”, s-a făcut remarcat la echipa fanion a județului nostru pe când aceasta era patronată de către omul de afaceri Cătălin Rufă. Odată cu mutarea echipei vâlcene la Reșița, în vara anului 2013, mijlocașul de bandă a ales să meargă alături de majoritatea coechipierilor săi în Banat. Octavian Vasile a avut o perioadă frumoasă în Valea Domanului, reușind, alături de Metalul Reșița, clasări cât se poate de bune în ierarhia Seriei Vest din liga secundă de fotbal. Evoluțiile sale mai mereu pozitive l-au propulsat în atenția mai multor cluburi de Liga I, mijlocașul vâlcean fiind aproape de un transfer pe prima „scenă” a fotbalului românesc chiar în această vară. În urmă cu nici două săptămâni, Octavian Vasile a fost aproape de semnarea unui contract cu nou-promovata FC Voluntari. Înțelegerea nu s-a materializat în cele din urmă, însă oficialii ilfoveni nu și-au ascuns intențiile de a-l transfera în iarna viitoare sau, cel târziu, în vara anului 2016.

Vasile: „În Seria Vest, vom da piept cu formații puternice”

Până la o viitoare plecare spre un club din primul eșalon, Octavian Vasile a ales cu inima și a venit la echipa pe care a iubit-o cel mai mult. CSM Râmnicu Vâlcea. Zilele trecute, când s-a semnat contractul pentru următorul sezon competițional, Octavian Vasile a oferit mai multe declarații. Acestea au fost publicate pe site-ul oficial al grupării din Parcul Zăvoi și în rândurile următoare puteți citi cele mai importante dintre declarațiile mijlocașului ofensiv.
„Unul din motivele care m-au determinat să semnez cu CSM Râmnicu Vâlcea este că voi evolua, din nou, pentru echipa la care am mai jucat şi acum doi ani şi unde m-am simţit foarte bine. În plus, am promis că dacă e să nu găsesc un angajament în Liga I sau eventual în străinătate, mă voi întoarce acasă. Pentru mine, această revenire înseamnă o mare bucurie, mai sunt la echipă şi colegi alături de care am jucat, unii pe care îi cunosc foarte bine şi, de asemenea, antrenorul pe care l-am mai avut şi la Vâlcea şi la Reşiţa. Cred că, ușor-ușor, se va face o echipă frumoasă la Vâlcea. Putem să ajungem în prima parte a clasamentului. Totul depinde de noi toţi cei care suntem la CSM Râmnicu Vâlcea, de la doamnele de la bucătărie, de la cele care se ocupă de camerele de la minihotel aranjează camerele, de la galerie şi până la noi, cei din teren. Eu promit că voi face tot posibilul să dau totul pe teren şi să ajut mult echipa.
Mi-au lipsit mult spectatorii din Zăvoi. Pot spune că şi la Reșița a fost foarte frumos, dar aici, la Râmnicu Vâlcea, mă simt cel mai bine. Îmi doream să ajung acasă, lângă familie (…) Se anunță o serie mai valoroasă decât Seria de Est. Vom da piept cu formaţii bune, puternice. E drept că sunt cu noi în serie şi cluburi care vin din primul eşalon. Trebuie să ne batem de la egal la egal cu toate. Totul depinde de noi”, a declarat Octavian Vasile după semnarea contractului.