Dumitru a confirmat scandalul făcut de Diculoiu


Liderul sindicatului Unirea, de la Arpechim, i-a relatat cu lux de amănunte lui Ion Cîlea episodul consumat zilele trecute între Mihai Diculoiu și Marius Pârvu, relatat de ziarul nostru. Potrivit piteșteanului, vicepreședintele PDL ar fi răcnit de-a dreptul către directorul gene­ral OLTCHIM: „N-ai plecat, bă, odată? Ce mai cauți pe-aici?!” Tot Dumitru a avut grijă să pună atitudinea tot mai agresivă a lui Diculoiu pe toleranța nelimitată și complicitatea fățișă a conducerii Consiliului Județean: „Dacă nu i-ați mai căuta atât în coarne, dacă nu i-ați mai permite să vină și să intre aici când și cum vrea, dacă ați pune Jandarmeria să-l țină la distanță când vine cu amenințări și dacă nu i-ați mai accepta TOATE ifosele, că el nu discută cu alte sindicate în sală și treburi de-astea, vă spun eu că alta ar fi situația. Diculoiu e un șmecher care a profitat și profită la maxim de prostia pe care ați făcut-o cu acea scrisoare către ministrul Niță, face tabele pentru demiterea lui Pârvu pentru că dumneavoastră v-ați grăbit să-l ascultați numai și numai pe el, în loc să vorbiți cu toată lumea, așa cum ați promis. Dați-mi voie să vă spun, domnule Cîlea, că eu, unul, nu vă cred când spuneți că n-ați știut că acel text a ajuns în presă și că a fost și este folosit pe platformă pentru a se aduna semnă­turi împotriva directorului, acum, la doar câteva zile până la privatizare. Îmi pare rău, dar chiar nu vă cred!

 

Dacă sunteți cuminți, vă repar și pasarela!

 

Faptul că ziarul nostru a fost singurul reprezentat la întâlnirea semiclandestină de ieri nu prea i-a căzut bine lui Ion Cîlea. Cu atât mai mare a fost amarul liderului CJ cu cât sindicaliștii l-au „săpunit” cât au putut ei mai bine vreme de un ceas și jumătate. Lovit din toate părțile pentru că este prizonierul lui Diculoiu, președintele PSD a insistat pe lângă sindicaliști să țină oamenii în frâu în aceste ultime zile până la privatizare: „Vă rog eu mult de tot, țineți oamenii… da? Să nu ne facem de râs acum, pe ultima sută de metri!” Ca o concesie finală, Cîlea s-a obligat să le cârpească, într-un fel sau altul, pasarela doar pentru a nu strica impresia chinezilor salvatori: „O rezolv eu cumva, cu RAJDP-ul, mă descurc, numai țineți oamenii, vă rog din suflet”, s-a ploconit Cîlea.

 

Cîlea se teme să fie luat de DNA precum Nicușor Constantinescu

 

Tema aburului livrat OLTCHIM-ului de către CET Govora continuă să-i dea transpirații reci primului pesedist al Vâlcii. Acesta le-a recunoscut sindicaliștilor lui Dumitru și Cernev că pentru decizia de a nu tăia combinatului furnizarea de abur pe gratis, el ar putea oricând să-l urmeze pe colegul său de partid de la Constanța: „Am făcut-o pentru oameni, dar credeți că mai stă cineva să mă întrebe de ce dac-o fi să vină și după mine?”

Posting....