Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

1 august 2021

Două ore de proteste ale sindicatelor de pe platformă


Prima zi din calendarul de manifestații programate pentru miercuri, joi și vineri a debutat de la ora 14.00, la intrarea sudică a municipiului. Circa 500 de salariați ai Sodei, CET Govora și Salrom au mărșăluit vreme de o oră până la sediul CJ. Pe distanța străbătută prin centrul Râmnicului aceștia au cerut solidarizarea comunității la cauza lor. Fără prea mare efect pentru că majorotatea râmnicenilor s-a oprit doar pentru a-i filma pe protestatari și nimic mai mult…

La ora 15.00, coloana a ajuns în fața treptelor de la Consiliul Județean. Nu a durat foarte mult până când vestea absenței președintelui legislativului a ajuns printre oamenii și așa furioși care s-au mutat instantaneu în fața Instituției Prefectului. Sarcina dialogului i-a revenit subprefectului care a fost nevoită să facă față unui nou val de furie la auzul că Florian Marin, reprezentantul Guvernului în Vâlcea, este în concediu. Minute de tensiune și reproșuri au urmat iar Aurora Gherghina s-a văzut încolțită de nemulțumirile sindicaliștilor, retrăgându-se repede înapoi în birou.

Conștienți că n-au cu cine să stea de vorbă, protestatarii au renunțat la ultima oră de miting autorizată de Primărie și au plecat spre casele lor.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Politică și Administrație