Două handbaliste de la SCM Râmnicu Vâlcea și-au „bătut” viitorul antrenor


Miercuri seara, în Sala Polivalentă din Capitală, Rapid București și SCM Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit în ultimul meci din cadrul ultimei etape a turului Ligii Florilor de handbal feminin. Chiar dacă în tabăra echipei noastre au existat câteva jucătoare indisponibile, formația râmniceană, pregătită de antrenorul Florentin Pera, nu a avut emoții în fața celei bucureștene, aflată sub comanda tehnicianului spaniol Carlos Viver.
Chiar dacă ne așteptam la un joc mai echilibrat, Vâlcea a demolat Rapidul în prima repriză, intrând la «odihnă» cu nu mai puțin de opt goluri avantaj, scor 13-5. În repriza a doua s-au marcat mai multe goluri, însă tot Vâlcea a fost echipa mai bună. SCM s-a impus cu scorul de 25-14 și a obținut alte trei puncte în clasament, cu care încheie turul campionatului pe locul al treilea (la distanță destul de mică de ocupantele primelor două poziții, CSM București și Minaur Baia Mare).
Interesant de remarcat este că, în partida de la București, unele dintre cele mai importante marcatoare ale echipei pregătite de Florentin Pera au fost chiar cele două handbaliste din Spania care, din vară, vor evolua pentru Rapid. Este vorba despre Marta Lopez (autoare a patru goluri) și Alicia Fraga Fernandez (trei goluri). Astfel, după partida de miercuri, putem spune că ibericele Lopez și Fernandez și-au «bătut» viitorul antrenor de la echipa de club, care este și selecționerul naționalei feminine a Spaniei!
Sursă foto: Dan Lixandru

Posting....