Doi tâlhari mici au intrat pe mâna polițiștilor


• copiii au dat mai multe spargeri în comuna Ghioroiu

Prin intermediul unui comu­nicat de presă, polițiștii comunei Ghioroiu anunță identificarea și reținerea a doi tineri care au săvârșit mai multe infracțiuni pe teritoriul județului nostru.
„În data de 26 februarie, poliţiştii din Ghioroiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, mai multe bunuri au fost sustrase de persoane necunoscute, dintr-o locuinţă din localitate. Cu operativitate, poliţiştii au reuşit identificarea principalilor suspecţi ai faptei de furt, respectiv doi tineri, ambii de 16 ani, din localitate, care şi-au recunoscut fapta”, se arată în prima parte a comunicatului de presă.

Paguba produsă are valoarea de 300 lei

Pentru pedepsirea celor doi tineri, urmează să se propună soluție procedurală prin Parchet. În acest sens, oamenii legii anunță: „În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tinerii au pătruns într-o locuinţă din localitatea Ghioroiu, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 300 lei, stabilindu-se totodată că aceştia sunt autorii mai multor fapte de furt din locuinţe comise în ultimele luni pe raza comunei Ghioroiu. (…) În continuare se efectuează cercetări faţă de cele două persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”.