Doctorul Neamu a câștigat procesul cu ALDE. Urmează alte două înfrângeri pentru partidul lui Tăriceanu


Remus Grigorescu, Ioan Neamu (foto), Adrian Bușu și Ionuț Nuică sunt cei patru foști membri ALDE Vâlcea care au fost excluși în urmă cu aproape doi ani de către un Birou Județean al acestei formațiuni politice care nu avea prerogativele necesare pentru a le aplica asemenea sancțiuni. Și asta nu o spunem noi sau doar cei patru foști membri ALDE Vâlcea la care am făcut referire, ci chiar instanța! Dacă în cazul lui Remus Grigorescu instanța s-a pronunțat deja și a decis că excluderea din partid a fost nestatutară, iată că o decizie similară a venit, zilele trecute, și în privința doctorului Ioan Neamu. În context, se impune precizarea că decizia instanței nu este una definitivă, putând fi atacată de către reprezentanții ALDE Vâlcea (care or mai fi rămas prin acest partid!?).
Și asta nu este tot. Este foarte probabil ca instanța să pronunțe decizii similare și în cazul vicepreședintelui Consiliului Județean Vâlcea Adrian Bușu, dar și al consilierului municipal Ionuț Nuică.
Nu vrem să intrăm în prea multe datalii (unele fiind deja irelevante în acest moment), dar situația creată arată încă o dată că anumiți oameni din interiorul ALDE Vâlcea (vorbind la nivelul anilor 2018/2019) au dorit pur și simplul răul acestei formațiuni politice. Altfel nu ne explicăm cum din partid au fost excluși exact cei patru (care erau unele dintre numele cele mai cunoscute ale partidului lui Tăriceanu de la Vâlcea), iar cei care i-au exclus au dezertat și ei la puțin timp!?