Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 septembrie 2021

Deputatul Vlădoiu şi-a donat indemnizaţia la Frânceşti, Băbeni şi Slătioara


donatieUrmare a protestului parla­men­tar, liderii Uniunii Social Liberale au decis ca parlamentarii să-şi doneze indem­nizaţiile de şedinţă în cadrul colegiilor electorale în care au fost aleşi. Deputatul vâlcean Aurel Vlă­doiu a acordat, în cursul săptămânii trecute, mai multe sume de bani unor oameni care aveau mare nevoie de ajutor.

Prima donaţie a deputatului Vlă­doiu s-a îndreptat către Vasile Ben­gin din satul Coşani al comunei Frânceşti. Cetăţeanul respectiv a îna­intat, acum ceva vreme, parla­me­ta­rului PSD un apel umanitar privind situaţia precară de sănătate a fetiţei Jesicca. „Din dosarul făcut de tatăl fetiţei rezultă că Jesicca are o malformaţie de cord şi alte afecţiuni ale inimii. Aceşti bani vor fi folosiţi de familia Jesiccăi pentru operaţie în străinătate şi mă bucur că i-am putut ajuta cu suma de 1.500 lei”, declară Aurel Vlădoiu. Tot în comuna Frân­ceşti a ajuns şi a doua donaţie a de­pu­tatului Vlădoiu. „La şedinţa din luna februarie a Consiliului Local Frân­ceşti s-a prezentat doamna Vic­toria Ungureanu, femeie care a fost lovită de soartă într-o lună de zile. Astfel, doamna Ungureanu a avut trei decese în familie în decursul unei singure luni, iar situaţia sa dureroasă m-a impresionat. I-am donat suma de 500 lei în prezenţa preotului din comună”, a mai spus Vlădoiu.

În comuna Băbeni, ajutorul finan­ciar a parlamentarului social – demo­crat s-a îndreptat către Florea Ne­grea. Deşi nu are o vârstă înaintată, cetă­ţeanul din Băbeni are serioase afec­ţiuni cardiace, având deja implantate două valve la inimă. Impresionat de situaţia lui Florea Negrea, deputatul Vlădoiu i-a acordat o donaţie de 500 lei.

Ultima tranşă de bani din indem­ni­zaţia de parlamentar a fost folosită de către deputatul Aurel Vlădoiu pentru a ajuta familiile nevoiaşe din comuna Slătioara. Astfel, deputatul PSD a achiziţionat de la firma Forestcov lemne în valoare de peste 1.200 lei, care au fost transportate la Slătioara şi acordate familiilor cu posibilităţi băneşti reduse.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized