Deputatul Vlădoiu şi-a donat indemnizaţia la Frânceşti, Băbeni şi Slătioara


donatieUrmare a protestului parla­men­tar, liderii Uniunii Social Liberale au decis ca parlamentarii să-şi doneze indem­nizaţiile de şedinţă în cadrul colegiilor electorale în care au fost aleşi. Deputatul vâlcean Aurel Vlă­doiu a acordat, în cursul săptămânii trecute, mai multe sume de bani unor oameni care aveau mare nevoie de ajutor.

Prima donaţie a deputatului Vlă­doiu s-a îndreptat către Vasile Ben­gin din satul Coşani al comunei Frânceşti. Cetăţeanul respectiv a îna­intat, acum ceva vreme, parla­me­ta­rului PSD un apel umanitar privind situaţia precară de sănătate a fetiţei Jesicca. „Din dosarul făcut de tatăl fetiţei rezultă că Jesicca are o malformaţie de cord şi alte afecţiuni ale inimii. Aceşti bani vor fi folosiţi de familia Jesiccăi pentru operaţie în străinătate şi mă bucur că i-am putut ajuta cu suma de 1.500 lei”, declară Aurel Vlădoiu. Tot în comuna Frân­ceşti a ajuns şi a doua donaţie a de­pu­tatului Vlădoiu. „La şedinţa din luna februarie a Consiliului Local Frân­ceşti s-a prezentat doamna Vic­toria Ungureanu, femeie care a fost lovită de soartă într-o lună de zile. Astfel, doamna Ungureanu a avut trei decese în familie în decursul unei singure luni, iar situaţia sa dureroasă m-a impresionat. I-am donat suma de 500 lei în prezenţa preotului din comună”, a mai spus Vlădoiu.

În comuna Băbeni, ajutorul finan­ciar a parlamentarului social – demo­crat s-a îndreptat către Florea Ne­grea. Deşi nu are o vârstă înaintată, cetă­ţeanul din Băbeni are serioase afec­ţiuni cardiace, având deja implantate două valve la inimă. Impresionat de situaţia lui Florea Negrea, deputatul Vlădoiu i-a acordat o donaţie de 500 lei.

Ultima tranşă de bani din indem­ni­zaţia de parlamentar a fost folosită de către deputatul Aurel Vlădoiu pentru a ajuta familiile nevoiaşe din comuna Slătioara. Astfel, deputatul PSD a achiziţionat de la firma Forestcov lemne în valoare de peste 1.200 lei, care au fost transportate la Slătioara şi acordate familiilor cu posibilităţi băneşti reduse.