Deplasări „cu casa închisă”


Deputatul PDL Samoil Vîlcu (foto) a avut un sfârşit de săptă­mână trecută cu agenda plină ochi. Aşadar, în cele 4 zile destinate depla­sărilor în teritoriu, parla­men­tarul democrat-liberal a fost prezent la Ocnele Mari, localitate com­po­nentă a Colegiului nr. 2 în care a fost ales, la Drăgăşani la Festi­va­lului „Lăutarul” şi „Culesului Viilor”, ediţia 2011, la Măciuca unde a fost inaugurată o secţie de poliţie şi la Râmnicu Vâlcea unde a participat la campania „Let’s Do it, Romania!”.

„A fost o perioadă intensă pen­tru mine, cu multe deplasări în teritoriu, profitând de ocazie am discutat cu primarii localităţilor res­pective despre problemele adminis­trative care necesită rezolvare şi pot primi sprijin din partea mea ca deputat. La Ocnele Mari, împreună cu primarul Petre Iordache am văzut câteva investiţi finalizate şi care înseamnă un pas înainte spre modernizarea localităţii. Modernizarea terenului de fotbal şi a drumului judeţean ce face legătura cu Buneştiul sunt promisiuni ale edilului din Ocnele Mari care acum au fost concretizate. Importante au fost şi deplasările de la Drăgăşani şi Măciuca. Apreciez că orice manifestare, ca cea de la Drăgăşani, poate aduce un plus de notorietate oraşului şi astfel să atragă mai mulţi vizitatori. Zona de Sud a judeţului merită toată atenţia noastră, mai ales că Drăgăşaniul este al doilea municipiu din Vâlcea şi am constatat că se fac eforturi susţinute din partea administraţiei locale pentru a moderniza oraşul”, a precizat parlamentarul PDL.

„La Râmnicu Vâlcea am participat alături de viceprimarul Cosmin Constantinescu la campania „Let’s Do it, Romania!”, zi de curăţenie naţională,  care a presupus igienizarea cu ajutorul voluntarilor a zonelor de intrare în municipiu. Îi felicit pe organizatori şi cred că doar printr-un efort comun putem avea o ţară mai curată. Este responsabilitatea noastră, a tuturor, să acordăm maximă atenţie mediului înconjurător”, a concluzionat deputatul Samoil Vîlcu.