Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 februarie 2020

Declarații incendiare ale unui primar vâlcean: „Toți ne doream să-l batem pe Talpan și echipa lui de carton!”


• pesedistul din fruntea comunei Costești visa la un meci împotriva CSA Steaua
Peste o săptămână, Minerul Costești, deținătoarea Cupei României, faza județeană, își va începe sezonul printr-o confruntare cu Unirea Bascov. Meciurile Fazei I a Cupei României, ediția 2019/2020, sunt programate pentru data de 31 iulie, iar minerii vor juca acasă, la Hidro, de la orele 17.30.
Primul suporter al echipei și-a fi dorit un cu totul și cu totul alt adversar. Și o recunoaște cu mare, mare patimă… de fecesebist: „Visul meu și al majorității băieților din lot era să ne luăm de piept cu FC Talpan, echipa aceea care mănâncă banii Armatei de câțiva ani fără nici o performanță. Dimpotrivă, chiar, se umple de ridicol și mai și pătează imaginea Armatei fără să mire sau să sesizeze pe cineva în țara asta că se pierd milioane de euro pentru ambițiile unui nimeni. Eu, ca stelist adevărat și înflăcărat, spun că ar fi fost un meci de foc și chiar dacă vorbim de o echipă cu un buget de un milion de euro, tot cred c-am fi avut o șansă, dat fiind faptul că e începutul de sezon și îi puteam surprinde, iar ai noștri s-ar fi autodepășit. Asta e, poate pe viitor… noi din Liga a III-a, ei tot de la Liga a IV-a, Doamne ajută! Sau, și mai bine, se desființează și nu mai intră în cele două procente din PIB alocate MAPN pentru că oricum cluburi departamentale prin Europa nu prea există…”.
Unirea Bascov, adversarul de miercuri al vâlcenilor a terminat sezonul trecut al Seriei a III-a din Liga a III-a pe un liniștitor loc 9 din 16 cu o linie de clasament formată din 11 victorii, 8 egaluri și 11 înfrângeri, adică 41 puncte.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Sport