Dansul sportiv vâlcean, din nou pe prima treaptă a podiumului


• Patrick Murăruș și Bianca Țuțuianu au câștigat aurul național
Așa după cum ne-au obișnuit, dansatorii de la Ru Apollo reușesc să adune premii după premii de pe la aproape toate concursurile la care participă. Cel mai recent succes de anvergură națională al tinerilor sportivi, și artiști totodată, pregătiți de antrenorii Alexandru, Bogdan și Mihaela Runceanu s-a produs la Făgăraș. Competiția la care facem referire s-a intitulat „Cupa Cetatea Făgăraș” și s-a bucurat de o numeroasă prezență la nivel național.
În închiderea sezonului competițional 2015/2016, perechea campioană, formată din Patrick Murăruș și Bianca Țuțuianu a triumfat din nou, câștigând cea mai strălucitoare dintre medaliile puse la bătaie în competiția din județul Brașov. Succesul celor doi nu a fost întâmplător, Patrick și Bianca alcătuind una din perechile care formează lotul țării și care ne reprezintă cu succes și peste hotare.
Un alt rezultat demn de toată lauda este cel înregistrat la categoria debutanți, acolo unde clubul Ru Apollo din Râmnicu Vâlcea a ajuns în marea finală la categoria de vârstă 7-8 ani. Totul a fost posibil grație eforturilor depuse de către Alexandru Rachieru și Raluca Deaconu. Cei doi tineri formează o pereche de mare perspectivă, de la care cei trei antrenori de la Ru Apollo speră să obțină alte rezultate remarcabile în viitorul apropiat.