Cornoiu: „Păsat vrea să mai fie preşedinte? Sau se vede preşedintele României?” Păsat: „Cornoiu e cam agitat cu ce se întâmplă la Guvern”


Lipsa preşedintelui CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat, de la întrunirea factorilor de decizie  privind pregătirile pentru la iarnă l-a înfuriat pe şeful judeţului. Prefectul judeţului, Dumitru Nicu Cornoiu, nu a rezistat şi după ce l-a strigat de mai multe ori pe Păsat a răbufnit: „Păi problemele cele mai importante ale judeţului sunt aici. Vrea să mai fie preşedinte? Sau vrea să fie preşedintele României? Să nu minimalizeze responsabilităţile de la Prefectură. Eu îi invit la dialog pe toţi, un dialog serios”.

La rândul său, preşedintele CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat, n-a lăsat garda jos, întrebându-se ce anume l-a deranjat pe prefect: „Nu prea înţeleg ce-l deranjează pe prefect. Cred că e cam agitat cu ce se întâmplă pe la Guvern. Nu el stabileşte agenda CJ. Mi se pare o copilărie. Ar fi bine să aibă-n vedere problemele de la Prefectură, nu de la CJ”.

Se pare că această lipsă de comunicare dintre prefecţi şi preşedinţii CJ Vâlcea nu este de ieri, de azi. De-a lungul timpului, deşi despărţiţi doar de un colidor, s-a ajuns să se încuie uşa ce face legătura între cele două instituţii. Să nu uităm că cearta unora a mers şi mai departe,luptându-se inclusiv pentru parcarea auto, punându-se bariere…