PNL Vâlcea «atacă» reduta (CJ) cu Aurel Simion; B. Govora – Radu Bărăscu, O. Mari – Mihai Pătru, Bunești – Dumitru Copăceanu


Vineri, 12 aprilie, într-o conferință de presă, PNL și-a prezentat artileria grea cu care vrea să «atace» localitățile Baile Govora, Ocnele Mari, Bunești și bineînțeles reduta….Consiliul Județean Vâlcea. În câteva cuvinte, aspiranții la posturile de primar, respectiv președinte al CJ și-au prezentat principalele obiective cu care vin în fața alegătorilor.

Băile Govora – Radu Bărăscu – „«Atac» la ruinele din Băile Govora”. Primul glonț – aplicarea HCL privind supraimpozitarea; Și, bineînțeles, transparența administrativă!!!

Ocnele Mari – Mihai Pătru – vine cu proiecte de mare anvergură și vrea să schimbe polii turismului vâlcean – telegondolă și ștrand de mare dimensiuni;

Bunești – colonelul Dumitru Copăceanu pune punctul pe i – Ziua Căpșunului fără nicio căpșună!? și infrastructură de proastă calitate; Nu există un centru civic și o Primărie care să arate ca în secolul 21!!!

 

Iar pentru CJ, secretarul de stat din Ministerul Agriculturii – Aurel Simion – vine cu o strategie de sute de pagini structurată pe direcții importante pentru dezvoltarea pe termen mediu și lung  a județului: educație, infrastructură de calitate, turism, mediul de afaceri; grija pentru persoanele vârstnice.

Așteptăm pe margine să lupte cinstit și să-și ducă obiectivele… drept la țintă.