Copil de 9 ani din Bărbătești, abuzat de iubitul mamei sale


Polițiștii Secției 9 Rurală Pietrari au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat domiciliat în comuna Bărbătești, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. Concret, la data de 25 ianuarie 2021, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la o faptă de violență în familie, după ce, la data de 24 ianuarie, o femeie din comuna Bărbătești a solicitat o ambulanță pentru fiul ei de 9 ani, despre care a declarat că s-a autoaccidentat.
„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că fiul de 9 ani al femeii ar fi fost agresat fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 31 de ani, rezultând rănirea minorului. La data de 25 ianuarie, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuința comună. La data de 26 ianuarie, în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, au informat polițiștii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
În context, mai poate fi amintit faptul că, la data de 27 ianuarie 2021, bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu pentru dispunerea de măsuri legale.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea