Consiliul Județean Vâlcea derulează INVESTIȚII PENTRU SIGURANȚA PACIENȚILOR de la Spitalul Mihăești


Consiliul Județean Vâlcea continuă procesul de modernizare și consolidare a infrastructurii Spitalului Județean de Urgență Vâlcea și Spitalului de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” Mihăești. Aceste două unități sanitare au un rol vital în această perioadă, ele asigurând asistență medicală pentru pacienți, cazuri confirmate și suspecte de COVID-19.
În contextul epidemiologic actual, Consiliul Județean Vâlcea are în pregătire alte două proiecte. Unul dintre acestea vizează evaluarea, extinderea și reabilitarea infrastructurii instalațiilor electrice, de fluide medicale și de ventilare și tratare a aerului, iar celălalt instalarea de sisteme de detectare, semnalizare, alarmare și stingere incendii în unitățile medicale aflate în subordine.
„În ședința de consiliu județean din data de 9 aprilie 2021 s-au aprobat sumele necesare realizării documentațiilor tehnice aferente investițiilor în siguranța vieții și a sănătății pacienților internați în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea și Spitalul de Pneumoftiziologie «Constantin Anastasatu» Mihăești”, a precizat Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea, pe marginea acestui subiect.
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al CJ Vâlcea