Comunicat de presă PSD Vâlcea: Partidele și cei ce le conduc trebuie să facă politică în primul rând pentru oameni!


Anunţată cu aproximativ două săptămâni înainte de Sfintele Sărbători Pascale, campania „Caravana Speranţei” iniţiată de conducerea social-democraţilor vâlceni a fost şi de această dată bine implementată şi a beneficiat de implicarea masivă a membrilor din conducerea PSD Vâlcea şi nu numai.
Fie că a fost vorba despre senatorul Laurenţiu Coca, Organizaţia de Tineret condusă de Lucian Rădulescu, sau Organizaţia de Femei condusă de Ioana Liţă, consilieri judeţeni sau simpli membri de partid, „Caravana Speranţei” a adus bucurie câtorva sute de vâlceni.
Trebuie însă să subliniem acţiunile din Săptămâna Patimilor cum a fost cea coordonată de Marin Victor, vicepreşedinte al PSD Vâlcea şi consilier judeţean, care  împreună cu foarte mulţi colegi din Bălceşti şi preşedintele interimar al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu (foto, în centru), au mers la mai multe familii ale unor oameni necăjiţi astfel că aproape o sută de persoane au avut un motiv să privească cu speranţă venirea sărbătorilor de Paşte, asta şi da­torită darurilor oferite din suflet de către cei menţionaţi anterior.
În comuna Mihăeşti „Caravana Speranţei” a poposit la mai mulţi vâlceni care traversează o perioadă mai grea din viaţa lor şi fie că a fost vorba de copii sau bătrâni şi aici aproximativ o sută de persoane au primit daruri înainte de Paşte de la echipa condusă de preşedintele interimar a PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, şi Leonid Popescu preşedintele Organizaţiei PSD Mihăeşti ce a fost însoţit de colegii pesedişti din Mihăeşti.
„Caravana Speranţei a adus şi în acest an PSD Vâlcea, mai precis pe colegii mei din PSD Vâlcea, alături de oameni şi în mijlocul comunităţii pe care o reprezentăm. Ne-am dorit ca această acţiune să fie una de suflet în care să îi ajutăm pe cei la ale căror porţi am bătut să primească cu speranţă şi mai multă încredere în viitor Lumina Învierii Mântuitorului Iisus Hristos.
Le mulţumesc colegilor mei indiferent de funcţia pe care o ocupă pentru modul cum s-au implicat în această acţiune umanitară.” – declaraţie Constantin Rădulescu preşedinte interimar PSD Vâlcea.

PESEDIŞTII VÂLCENI RĂMÂN APROAPE DE OAMENI!
În Săptămâna Luminată, mai multe localităţi ale judeţului nostru au sărbătorit cum se cuvine atât evenimentele cu semnificaţie religioasă, dar şi pe cele ce ţin de sărbătorirea Zilei Comunei, cum a fost cazul localităţii Copăceni.
Aşadar, duminică 19.04.2015, pesediştii vâlceni au participat în număr mare la sărbătoarea comunei Copăceni invitaţi fiind la eveniment de primarul social-democrat Tîmplărescu Nicolae Tironel.
Organizaţia de Tineret, PES Activists Vâlcea, consilieri judeţeni, parlamentari social-democraţi, primari precum Nicolae Voicescu, Puchin Marin sau preşedinţi ai unor organizaţii din zonă şi preşedintele PSD Vâlcea Constantin Rădulescu, au fost prezenţi alături de alte oficialităţi ale judeţului Vâlcea la o sărbătoare frumoasă într-o atmosferă caldă şi prietenoasă specifică locuitorilor comunei Copăceni.
„Eu am fost alături de dumneavoastră şi la bine şi la greu şi aşa voi face în continuare. Vă felicit pentru modul cum aţi organizat această manifestare şi am încredere că actuala conducere a primăriei Copăceni va face lucruri bune pentru cetăţenii acestei comune. Vă doresc La mulţi Ani şi multă sănătate!“, le-a transmis senatorul Laurenţiu Coca vicepreşedinte al PSD Vâlcea, cetăţenilor din Copăceni.
În Săptămâna Luminată, social-democraţii vâlceni au fost prezenţi în comuna Costeşti, satul Pietreni, unde alături de primarul Toma Peştereanu, au participat la slujba de sfinţire a apei de la Biserica Sf. Nicolae în ziua în care creştinii ortodocşi au prăznuit Izvorul Tămăduirii.
Tot în aceeaşi zi, a Izvorului Tămăduirii, la invitaţia domnului primar Neluş Buşagă, social-democraţii vâlceni au fost prezenţi în comuna Berislăveşti pentru a participa alături de câteva sute de localnici la o acţiune prilejuită de această mare zi a ortodoxiei: Izvorul Tămăduirii.
„Mă bucur că, iată, foarte mulţi colegi din conducerea organizaţiei noastre au ales să fie prezenţi în teritoriu alături de oameni întrucât, acesta este şi un bun prilej să vorbim cu ei, să îi ascultăm şi atunci când este cazul să încercăm să îi ajutăm. Îi felicit pe cei doi edili de la Costeşti şi Berislăveşti pentru că reuşesc în fiecare an de Izvorul Tămăduirii să sprijine  acţiunile cu caracter religios şi să îi strângă laolaltă pe oameni pentru a duce mai departe tradiţia şi a transmite un mesaj de unitate locuitorilor comunelor pe care le conduc.” – declaraţie Constantin Rădulescu preşedinte interimar PSD Vâlcea.