CEZ PUNE LA DISPOZIȚIA CLIENȚILOR, non-stop, o linie telefonică pentru anunțarea deranjamentelor


Începând cu 1 octombrie 2021, Info Linia CEZ (0251.929) va fi disponibilă de luni până vineri între 08.00 – 20.00 pentru informații comerciale și non-stop pentru anunțarea deranjamentelor. Mai mulți agenți call center vor fi la dispoziția clienților ca urmare a acestei modificări. Noul program al Info Liniei CEZ va duce automat la scurtarea timpului de așteptare pentru preluarea apelurilor clienților de către agenții call center și va crește rata de apeluri preluate. În cazul anunțării deranjamentelor, Info Linia CEZ va fi disponibilă non-stop.
În ceea ce priveşte comunicarea cu întreg portofoliul de clienţi CEZ Vânzare, reamintim canalele de comunicare puse la dispoziţie de furnizor:
• portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ;
• chatul cu un consultant CEZ Vânzare;
• chatul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil luni – vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Alte canale de comunicare

• completarea formularului de înregistrare al sesizărilor accesând https://bit.ly/3Cn6WOc;
• centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare. Pentru zero timp de așteptare, furnizorul recomandă rezervarea online a vizitelor la https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/.
Reprezentanții CEZ au mai amintit că toți clienții CEZ Vânzare au în continuare la dispoziție aceleași canale de comunicare și posibilitatea de a opta online pentru o ofertă din piața liberă:
• direct la https://www.cezinfo.ro/liberalizare/;
• pe www.cez.ro, accesând pop-up-ul Citește mai mult din mesajul automat, dedicat liberalizării;
• prin accesarea secțiunii https://www.cezinfo.ro/produse/.

Despre Grupul CEZ în România

Grupul CEZ în România este reprezentat prin nouă companii – Distribuţie Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, TMK Hydroenergy Power si CEZ ESCO România. Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. După procesul de separare a activităţilor (unbundling) încheiat cu succes în anul 2017, Distribuţie Energie Oltenia (fostă CEZ Distribuţie) asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.
Începând cu anul 2018, CEZ ESCO România oferă soluţii de eficienţă energetică în sectorul privat. Compania oferă servicii complete, de la consultanţă la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (soluţii de încălzire, de răcire şi/ sau alimentare cu energie).
Direcția Comunicare și Marketing a CEZ România