Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2021

Ceasul rău


Accident rutier în care a fost implicat un pieton

Joi, în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Rm. Vâlcea. În urma deplasării la faţa locului, echipa operativă a constat că S. Grigore, de 56 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, a condus un autoturism marca Volkswagen pe strada Calea lui Traian din municipiu, din direcţia Nord – Sud şi, la intersecţia cu strada Carol, nu a acordat prioritate de trecere pietonului, A. Gheorghe, de 78 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, care se angajase în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni din partea dreaptă spre stânga, în direcţia de mers a autoturismului.  În urma impactului, pietonul a suferit leziuni uşoare, fiind diagnosticat cu  traumatism cranio-cerebral acut minor, contuzie hemitorace drept. Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate totodată probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suspecţi de furt, identificaţi de criminaliştii vâlceni

În urma prelucrării mijloacelor de probă prelevate de la faţa locului, criminaliştii vâlceni au reuşit identificarea principalilor suspecţi în cazul a două furturi comise în perioada august – decembrie 2012. Este vorba de un furt din autoturism, comis în noaptea de 13/14.08.2012 în municipiul Râmnicu Vâlcea de către Petre S., în vârstă de 33 de ani, din comuna Muereasca şi de un furt dintr-un lăcaş de cult care a fost comis de Ion S., de 50 ani, din comuna Stoileşti.

Oamenii legii au stabilit că Ion S. a pătruns, în  noaptea de  06/07.12.2012, într-un lăcaş de cult din comuna Stoileşti, de unde a sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 500 lei. Faţă de cele două persoane se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi aceştia riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 15 ani închisoare.

Dosar penal pentru furt calificat şi distrugere

La data de 3 ianuarie, ora 08.25, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui furt din locuinţa lui M. Marcel, din comuna Guşoeni. În urma prelucrării informaţiile deţinute, poliţiştii au constatat că, în luna noiembrie 2012, B. F., de 17 ani şi I. N., de 13 ani au pătruns în locuinţa părţii vătămate, de unde au sustras şase fluiere artizanale, după care au demontat contorul electric şi au distrus instalaţia electrică a locuinţei lui M. Marcel. Cei doi minori au recunoscut faptele comise, iar bunurile furate au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi adoptarea unei soluţii procedurale, sub supravegherea procurorului, cei doi tineri fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Principalii suspecţi ai unor fapte de furt au fost identificaţi de către oamenii legii

La data de 3 ianuarie, în jurul orei 12.10, poliţiştii  din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti au fost sesizaţi despre comiterea unui furt din curtea unei societăţi comerciale din localitate, de către persoane necunoscute. Din primele verificări, s-a stabilit că persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în respectiva societate comercială, de unde au sustras două roţi de combină, în valoare de 650 lei. În urma investigaţiilor şi a activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea principalilor suspecţi în persoana lui S. A., de 13 ani, L. V., de 12 ani şi C. I., de 10 ani, toţi din oraşul Bălceşti.  A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized