Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 septembrie 2021

Ceasul rău


accidentatTraversarea prin loc nepermis a băgat-o în spital

Duminică, în jurul orei 14.51, pe DN 64, în localitatea Ioneşti, la km. 80+350 m, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Astfel, în timp ce conducea un autoturism, marca Opel Vectra, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Drăgăşani, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, a acroşat o femeie de 61 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea carosabilului, prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a suferit fracturi şi traumatisme, fiind transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă.

hoti_1Doi minori, spărgătorii unei case din Lungești

Poliţiştii din Lungeşti au fost sesizaţi de către un cetățean despre faptul că, la locuinţa fiului său, situată în localitate, au fost sparte geamurile de la două ferestre şi este posibil să se fi comis un furt, imobilul fiind nelocuit. Cu ocazia cercetării locului faptei, oamenii legii au constatat că autorii faptei au pătruns prin efracţie în interiorul casei, iar din interior au sustras mai multe bunuri vestimentare şi de uz casnic, profitând şi de faptul că imobilul nu era locuit de aproximativ 1 an, proprietarul fiind plecat la muncă în străinătate. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate operativ, poliţiştii au reuşit identificarea principalilor suspecţi şi recuperarea bunurilor sustrase. Este vorba de doi minori, de 9 și 11 ani, ambii din localitate, ai căror părinţi urmează să răspundă civil pentru daunele provocate.

Unde duce naivitatea!?

• o tânără s-a ales cu o piatră în locul bijuteriilor

Pe data de 31 iulie, în jurul prânzului, poliţiştii din Drăgoeşti au fost sesizaţi de către o tânără de 24 de ani, din localitate, despre faptul că, în urmă cu puţin timp, a fost victima unei înşelăciuni.  Aceasta a relatat oamenilor legii, că a fost acostată, pe stradă, de o persoană de sex feminin, sub pretextul de a-i ghicii, iar la un moment dat, necunoscuta  i-a solicitat să-i înmâneze toate bijuteriile pe care le avea asupra sa (o verighetă de 3,5 g, un inel bărbătesc de 4 g şi un lănţişor de 20 g, toate din aur), pe care le-a împăturit într-o bucată de ziar şi i le-a restituit, spunându-i să nu deschidă ziarul până nu va ajunge acasă. La puţin timp după plecarea necunoscutei, tânăra a constatat că a fost înşelată, în interiorul ziarului găsind o piatră. După comiterea faptei, necunoscuta a plecat de la faţa locului cu un BMW, seria 5, de culoare bleu metalizat, cu numere străine, condusă de un bărbat, demarând către comuna Olanu. Poliţiştii au deschis o anchetă şi sunt în căutarea unei femei de aproximativ 40-50 ani, constituţie corpolentă, în greutate de aproximativ 80 kg, înălţime 1.65, brunetă, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni şi bluză de culoare neagră. Dacă va fi identificată suspecta va fi cercetată pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, faptă ce se pedepseşte cu până la 12 ani închisoare.

A lovit-o și a lăsat-o fără telefon
Poliţiştii din Fârtăţeşti au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 19 ani, din localitate, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a lovit-o şi i-a sustras telefonul mobil şi suma de 5 lei. Poliţiştii au demarat imediat o anchetă reuşind identificarea principalului suspect şi recuperarea bunurilor sustrase. Este vorba de un bărbat de 31 de ani, din localitate, persoană cunoscută cu un comportament deviant. Acesta este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, în vederea stabilirii existenţei discernământului, la momentul comiterii faptei.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized