Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 februarie 2021

Ce mai lipsea după două zile în care COVIDUL A ASEDIAT VÂLCEA!? LOVITURĂ ȘI PENTRU IUBITORII SPORTULUI!


Chiar dacă autoritățile centrale nu îndrăznesc să o spună «verde-n față», situația pare tot mai limpede: ne îndreptăm cu pași destul de mari și apăsați spre o nouă închidere a activităților. Sau, dacă nu la nivel național, oricum în unele județe! Din păcate, Vâlcea se află pe această listă a județelor greu încercate. Ultimele două zile au fost unele în care evoluția epidemiologică din județul nostru a ajuns la noi «borne» pe care nu și le-ar fi dorit cineva; și mai grav este că am intrat într-un veritabil maraton al recordurilor negative.
După atâtea vești proaste din domeniul sanitar, iată că informațiile care ne arată că efectiv județul se închide continuă! În această seară de 8 octombrie, am primit și informația că partida din Liga Campionilor, dintre SCM Râmnicu Vâlcea și Podravka Vegeta, programată duminică după-amiaza în Sala Sporturilor „Traian” nu se va mai disputa! Pentru elevele antrenorului Florentin Pera aceasta este o veste proastă din mai multe puncte de vedere, dar în primul și primul rând prin prisma faptului că echipa noastră avea o bună ocazie de a cuceri primele puncte în actuala ediție a Ligii Campionilor.
Federația Europeană de Handbal a anunțat că partida va fi reprogramată pentru o dată ulterioară. Date fiind evoluția nefastă a pandemiei în România și în Europa, dar și programul foarte încărcat al meciurilor din Liga Campionilor, deja ne temem că această «dată ulterioară» nu va veni vreodată!

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal