CE LOVITURĂ: Viceprimarul PNL, Virgil Pârvulescu, declarat incompatibil!


Liderul liberalilor din Râmnic a prins lista ultimelor 13 «ținte» doborâte de ANI
Agenția Națională de Integritate a anunțat luni, 18 octombrie, că președintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, a ocupat, simultan, funcția de viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, dar și pe cea de funcționar public în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Vâlcea – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova.
„S-a aflat în stare de incompatibilitate ulterior alegerii în funcția de consilier local al Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru mandatul 2020-2024, întrucât, în perioada 29 septembrie – 26 octombrie 2020, a exercitat simultan și calitatea de funcționar public, deși la data 29 septembrie 2020 a intervenit suspendarea de drept a raportului de serviciu”, reiese din anunțul ANI.

Încă un ales din Vâlcea a fost declarat incompatibil

În lista dată de ANI publicității pe 18 octombrie 2021, s-a mai strecurat și un alt ales din județ. Este vorba vorba despre Constantin Cristian Păunoiu, fost consilier local în cadrul C.L. al orașului Băbeni (2016-2020).
„Conflict de interese administrativ. În perioada exercitării mandatului de consilier local, deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor care ar fi putut influența îndeplinirea cu obiectivitate a atribuțiilor ce îi reveneau, a participat la deliberarea și adoptarea unei Hotărâri a C.L. în data de 28 noiembrie 2019 prin care s-a aprobat modificarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al primarului, ale serviciilor și instituțiilor de subordonare locală, printre care și înființarea funcției contractuale de conducere de administrator public în subordinea primarului. În baza  acestei hotărâri, la data de  20 ianuarie 2020, prin dispoziția primarului orașului Băbeni, Păunoiu Constantin Cristian a fost numit în funcția  de administrator public”, au mai anunțat reprezentanții Agenției Naționale de Integritate.