Cât de curând, O nouă formaţiune politică va apărea în Vâlcea!


• Partidul Naţional Democrat vine ca o alternativă pentru electoratul din judeţul nostru

Înfiinţat de foarte puţin timp, Partidul Naţional Democrat începe uşor-uşor să îşi consolideze po­ziţia pe „scena” politică româ­neas­că. Fondatorii noii formaţiuni poli­tice şi-au propus să ofere cetăţe­nilor o alternativă la partidele tradiţionale şi la modul în care se face administraţia în ţara noastră. La nivel naţional, PND a strâns deja peste 34.000 de semnături. Func­ţionarea partidului este asigu­rată de către 19 membri fondatori, 10 dintre aceştia fiind deputaţi, iar ceilalţi sunt tineri dornici de a face politică într-o manieră diferită faţă de cea cu care au fost obişnuiţi românii în ultimele două decenii şi jumătate. Săptămâna trecută, cu sprijinul preşedintelui Daniel Fene­chiu, au fost constituite primele două filiale judeţene: în Timiş şi în Cluj.

Deputatul Ion Cristinel Marian, preşedinte şi membru fondator, anunţă formarea de comitete de iniţiativă în toate localităţile din Vâlcea

Peste puţin timp şi judeţul Vâlcea va fi pus pe harta cu filialele Partidului Naţional Democrat. La nivel judeţean, cel care se va ocu­pa de buna funcţionare a noii filiale este deputatul Ion Cristinel Marian. Tocmai de la parlamen­tarul vâl­cean am aflat mai multe informaţii referitoare la modul în care decurg activităţile acestei tinere, dar foarte îndrăzneţe orga­nizaţii politice. „În acest moment ne aflăm în etapa de organizare şi vom înfiinţa filiale în toate judeţele ţării. Primul judeţ care a avut filială a fost Timiş. Asta fiindcă am pro­mis că acolo unde se vor strânge 1.000 de semnături vom înfiinţa filială. Acum avem mai multe judeţe care au trecut de acest prag. Vineri am fost în judeţul Cluj, urmând ca în câteva luni să ajun­gem prin toate judeţele ţării. Pot spune că ne aflăm în faza de organizare şi la nivelul judeţului Vâlcea. Şi aici am depăşit acel prag propus iniţial de 1.000 de semnături, iar acum avem 1.150. Nu este un număr impresionant, însă ele continuă să se adune. Iar asta ne dă speranţe, mai ales că la nivel naţional am ajuns deja la peste 34.000 de semnături. Vom avea filială judeţeană şi comitete de iniţiativă cu cel puţin trei-patru membri în toate localităţile din judeţ”, ne-a declarat preşedintele filialei Vâlcea a Partidului Naţional Democrat, deputatul Ion Cristinel Marian.