CARAMBOL cu cinci mașini la miezul nopții!


În noaptea de 14 spre 15 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe strada Ostroveni, din municipiu. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

„Din primele cercetări a reieșit faptul că, în fapt, conducătorul unui autoturism ce se deplasa pe strada Ostroveni pe direcția Nord-Sud s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei coloane de mașini formată din patru autovehicule. La un moment dat, conducătorul unui autovehicul din coloană nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției, iar acesta ar fi efectuat virajul la stânga cu intenția de a staționa autovehiculul, moment în care a fost acroșat de autovehiculul ce se afla în depășire”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Șoferii au fost verificați cu aparatul etilotest

 

În urma evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule, dar și a altor trei ce se aflau staționate și unul ce se afla în spatele autovehiculului care ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției. Conducătorii celor două autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Din fericire, nu a rezultat vătămarea corporală a vreunei persoane. Polițiștii au anunșat că, în această cauză, urmează a fi aplicate măsurile legale după identificarea și prezentarea la sediu poliției și a proprietarilor autovehiculelor staționate și avariate.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea