Bilanțul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea: Mii de cazări în taberele vâlcene și 110 competiții cu 13.000 de sportivi


Anul acesta, în cele trei tabere vâlcene – Cozia, Căciulata și Brădișor – au venit peste 2.200 de persoane, atât din Vâlcea, cât și din alte județe: Alba, Constanța, Olt, Galați, Sibiu, Bacău etc. Potrivit directorului DJST Vâlcea, Bogdan Marinescu, în colaborare cu IȘJ Vâlcea și DGASPC Vâlcea, au fost trimiși la mare 56 de tineri cu probleme sociale și alți 39 cu handicap. Menționăm că, în anul 2015, 150 de persoane au beneficiat de ofertele instituției.
Printre acțiunile importante ale Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea mai amintim: tabăra națională „Descoperă, cunoaște, apreciază”, la care au luat parte 100 de persoane, Gala Sportului Vâlcean unde au fost premiați sportivi, antrenori etc. Per total, anul acesta, sub coordonarea DJST Vâlcea, au avut loc peste 110 competiții sportive, cu participarea a peste 13.000 de sportivi la 18 discipline, competiții organizate în peste 25 de localități din județ. Ca și premii, conducerea DJST Vâlcea a acordat medalii, cupe și materiale sportive.