DJST Vâlcea a anunțat SPORTIVII ANULUI 2020!


Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, în urma întocmirii clasamentului, pe baza datelor primite de la structurile sportive de pe raza județului nostru, care vizează activitatea celor care practică sportul de performanță, a anunțat că dorește ca și anul acesta să recunoască efortul depus de sportivi și să premieze performanța acestora. Astfel, sportivii care au adus puncte județului Vâlcea la Campionate Naționale (fără cele școlare), Balcanice, FOTE, Europene și Mondiale (cadeți, junior I, junior II, tineret și seniori) sunt asteptați la secretariatul DJST Vâlcea să-și ridice premiul, având cartea de identitate asupra lor.
În data de 22 decembrie 2020, la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, din Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 24 (Sala Sporturilor „Traian”), vor fi premiați toți sportivii cu rezultate bune, conform normativelor Ministerului Tineretului și Sportului, în intervalul orar 12.00-13.00. Sportivii trebuie să se prezinte individual pentru a-și ridica premiul în bani, diploma și cupa.

Lista premianților

1.Bulai Andrada Pitoiu – Haltere (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
2.Bușe Mihaela – Haltere (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
3.Voicu Cristian Gabriel – Atletism (C.N.M.B. Râmnicu Vâlcea/ C.S.M. București);
4.Dabu Ștefania – Haltere (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
5.Popescu Andrada – Karate (C.S.Ș. Municipiul Râmnicu Vâlcea);
6.Olah Lucica – Powerlifting (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
7.S.C.M. Râmnicu Vâlcea – Handbal (S.C.M. Râmnicu Vâlcea);
8.Moldovan Daniel – Powerlifting (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
9.Govoreanu Dana Maria – Atletism (C.N.M.B. Râmnicu Vâlcea/ C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
10.Cruceru Răducu – Karate (C.S.Ș. Municipiul Râmnicu Vâlcea).

Mesajul directorului Bogdan Marinescu

„Așteptăm totodată și antrenorii sportivilor, pentru a primi o diplomă și o cupă, pentru recunoașterea muncii și valorii acestora. Ne dorim ca toată această acțiune să se desfășoare în deplină siguranță, fapt pentru care îi rugăm pe toți cei care vor fi prezenți să respecte distanțarea și normele de igienă impuse. Felicitări tuturor celor care au concurat, indiferent de locul pe care l-au ocupat și punctajul pe care l-au obținut. Până la urmă cel mai important lucru este că sportivii au luptat pentru continuarea activității și au participat la competițiile care s-au putut desfășura. Apreciem faptul că sportul, în ciuda condițiilor grele datorate de infecția cu COVID 19, a reușit totuși să meargă înainte, chiar dacă doar cu o parte a sportivilor sau chiar cu ramuri sportive absente total, forțate de împrejurările pandemiei, fapt care ne ajută pe toți să întelegem ce înseamnă sportul în ansamblul lui”, a transmis Bogdan Marinescu, directorul DJST Vâlcea.

Premii pentru cinci sportivi cu sindromul Down

Reprezentanții DJST Vâlcea au anunțat că vor mai fi acordate premii speciale sportivilor cu sindromul Down de la para-karate, care au obținut medalii în anul 2020. Lista cu numele acestor sportivi este următoarea:
1.Ionescu Ștefan Alin – Para-Karate (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
2.Fumur Florian – Para-Karate (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
3.Stanciu Radu Gabriel – Para-Karate (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
4.Vlad Elena – Para-Karate (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea);
5.Iancu Maria Alexia – Para-Karate (C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea).

Premiu special în memoria prof. Marius Băluță

De asemenea, reprezetanții DJST Vâlcea au anunțat că va fi acordat un premiu special, în memoria celui care a fost antrenor de box, prof. Marius Băluță, plecat mult prea devreme dintre noi, la mijlocul lunii octombrie. Vor mai fi acordate distincții simbolice sportivilor și antrenorilor, care nu se regăsesc în TOP 10, arbitrilor, sportivilor veterani etc., care au participat la competiții sportive pe parcursul anului 2020.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al DJST Vâlcea