Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 iulie 2020

Bibliotecarii vâlceni, la ceas aniversar


• directorul Remus Grigorescu: „Radiografia bibliotecilor din județ va cuprinde bune, mai puțin bune, chiar dacă va deranja unii edili”
Pe 23 aprilie, a fost marcată de către bibliotecarii vâlceni Ziua Internațională a Bibliotecarului și a Bibliotecilor Publice, eveni­ment organizat la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea și coordonat de directorul instituției, Remus Grigorescu. Vestea bună adusă bibliotecarilor prezenți a fost aceea că, de trei ani încoace, bugetul Bibliotecii s-a dublat. „E un lucru bun ceea ce înseamnă că, din partea Consiliului Județean Vâlcea, avem toată deschiderea. Și nu mă refer doar la partea de achiziție cărți, ci și la alte acțiuni culturale, educative. Îi mulțumesc președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu și «vicelui» Adrian Bușu pentru susținere”, a declarat directorul Remus Grigorescu.
Vor urma întâlniri cu reprezentanții tuturor bibliotecilor publice din județ, cu edilii și consilierii locali, în vederea realizării unei analize, iar la final, odată raportul făcut, va fi adus la cunoștința tuturor: „La final, venim în fața dumneavoastră cu un raport privind situația bibliotecilor publice. Va fi o radiografie cu bune, mai puțin bune, chiar dacă unora dintre edili nu le vor conveni anumite lucruri”, a mai precizat directorul Grigorescu.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Cultura